Eko Sistem Co.

USLOVI KORIŠĆENJA I POLITIKA PRIVATNOSTI

USLOVI KORIŠENJA

Vlasništvo sadržaja

Vebsajt www.ekosistem.rs i svi tekstovi, dizajn, grafika, slike, audio, video i ostali materijali na ovom sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo vlasnika sajta Ekosistem.rs (u daljem tekstu: Autor), ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje ovog sadržaja, osim na način opisan u ovim Uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika – strogo je zabranjeno.

Vaša upotreba sajta

Sadržaj veb-sajta može sadržati netačne podatke ili kucane greške. Promene na sajtu se mogu praviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja (uključujući informacije o radnom vremenu ili kontakt podaci). Međutim, Autor se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom veb-sajtu. Takođe, Autor ne garantuje da će veb-sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je veb-sajt kompatibilan sa Vašim hardverom ili softverom.

Izuzeće od odgovornosti
Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem veb-sajta ili njegovog Sadržaja.

Linkovi sa internet sajtovima trećih lica
Veb-sajt može sadržati linkove drugih veb-sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Autor.Takvi linkovi su postavljeni da bi vama pružili što više informacija. Autor ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova.
Autor ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim veb-sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim veb-sajtovima preko linka na našem sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti Autora. Pre upotrebe tih sajtova, ukoliko ostavljate svoje podatke, prvo pročitajte njihove Uslove korišćenja i Politiku privatnosti.

 

Sadržaj dostupan na ovom veb-sajtu

Prava na bilo koji Sadržaj dostupan na ovom veb-sajtu, pripadaju Autoru, osim ako drugačije nije izričito određeno. Vaša upotreba sadržaja podleže uslovima Zakona o zaštiti autorskih prava Republike Srbije. Nemojte preuzimati, kopirati, niti koristiti Sadržaj ako se ne slažete sa ovim odredbama. Kada preuzimate ili koristite Sadržaj sa ovog veb-sajta, to činite na sopstveni rizik.

Izmena Uslova korišćenja

Autor može u svakom trenutku izmeniti ove Uslove korišćenja, tako što će ažurirati ovaj tekst.
Vi ćete automatski biti obavezani novim Uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da povremeno posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim Uslovima korišćenja.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Kolačići i Google analitika

Ovaj veb-sajt može koristiti „kolačiće“ radi poboljšanja usluga. Odluka o dopuštanju korišćenja kolačića na veb-sajtu u potpunosti je Vaša.

‘Kolačići’ (‘cookies’) su male datoteke koje Vaš internet brauzer čuva na disk prilikom posete našeg sajta. To omogućuje našem sajtu da prepozna Vaš računar kada nas sledeći put posetite, kako bismo vam unapred ponudili personalizovano iskustvo prilikom vašeg pretraživanja našeg sajta.

Korišćenjem ovog veb-sajta dajete dozvolu i pristajete na upotrebu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati sajt, ali neke njegove mogućnosti Vam mogu biti nedostupne.

Naš veb-sajt koristi Google Analitiku da bi nam pomogao da analiziramo korišćenje veb-sajta. Google Analitika usmerava kolačiće da prikupe osnovne log informacije sa interneta i informacije o ponašanju posetilaca našeg sajta u sklopu anonimne forme. Informacije koje prave kolačići o vašem korišćenju našeg sajta (u šta spada IP adresa) se prosleđuju Google-u. One se koriste da bi se sastavili statistički izveštaji o aktivnosti sajta, da bi se procenilo korišćenje sajta od strane korisnika, to se radi da bi se se otkrio broj posetilaca različitih delova sajta, da bi se dalje poboljšao sajt i bio efikasniji. Te informacije se sakupljaju na takav način da niko nije identifikovan i mi ne vršimo bilo kakav pokušaj da identifikujemo posetioce našeg sajta.

Autor veb-sajta može koristiti vlastite kolačiće i kolačiće Google Analitike. U posebnom slučaju uz dozvolu Autora, na veb-sajtu se mogu postavljati kolačići od strane trećih lica. Autor garantuje da u eventualnom korišćenju kolačića trećih lica neće zadirati u privatnost Korisnika niti će dozvoliti da isti sakupljaju bilo kakve lične podatke Korisnika.

Ukoliko se ne slažete sa našom politikom korišćenja kolačića iste možete isključiti preko opcija veb brauzera (npr. Google Chrome). Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti kolačiće na vašem računaru. Postavke za kolačiće mogu se kontrolisati i konfigurisati u Vašem veb brauzeru izborom “Settings-Privacy-Cookies”, što može da varira u zavisnosti od instaliranog veb brauzera.

Mailing lista

Prilikom slanja poruke na našu mejl adresu contact ekosistem.rs Vi uspostavljate kontakt sa administratorima i vlasnicima sajta Ekosistem.rs i pružate informaciju o svojoj e-mail adresi i svom imenu (i prezimenu).

Isto važi i za zakazivanje termina putem slanja Vaših informacija kroz kontakt (registracionu) formu na ovoj stranici: https://www.ekosistem.rs/

Autor zadržava pravo da šalje povremeno ponude/promocije ili obaveštenja putem elektronske pošte Korisnicima u skladu sa opravdanim interesom Autora i Korisnika.

Ukoliko Korisnik ne želi da prima ovakve poruke on može pismenim putem zahtevati od Autora da prekine slanje istih, što je Autor dužan učiniti u roku od 15 dana; Korisnik može kliknuti na dugme “unsubscribe” (odjava sa liste) u mejlu koji je poslat.

Pristanak na obradu

Potvrđujem da sam pročitao/la ove Uslove korišćenja i Politiku privatnosti, i dajem saglasnost na iste klikom na dugme „Prihvatam sve Uslove“. Takođe dajem izričitu saglasnost na prikupljanje podataka o ličnosti klikom na isto dugme, kao i na druge načine davanjem svojih ličnih podataka Autoru, a sve u zajedničkom interesu mene i Autora odnosno, u cilju dobijanja najbolje usluge od Autora prilikom zakazivanja termina i naručivanja, kao i najoptimalnijeg korisničkog iskustva prilikom korišćenja sajta.

Saglasan/na sam da navedene podatke o ličnosti Autor može prikupljati i bez mog posebnog odobrenja, odnosno, bez pismenog pristanka u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i GDPR-om, ali svakako, opreza radi, dajem ovu izričitu saglasnost na prikupljanje podataka o ličnosti pod navedenim uslovima